Kompetencer

Et lokalt bureau med internationale kompetencer

CoverGanda bygger solidt på mange års erfaring med fremstilling af websites og klokkerent grafisk design. Bureauet er det naturlige valg for den stilbevidste og kræsne klient, som ønsker at ramme lige i midten af sin kundegruppe. Hver gang. Hårdt om nødvendigt.
Lige fra den løbske gnist i idéudviklingen til det flammende slutprodukt leverer vi en grundig og fokuseret indsats, som er af det stof, der former brands og styrker virksomhedsprofiler.

CoverGanda tænker og skaber nyt
– i dyb respekt for klientens ønsker og oplæg

CoverGanda er garant for originale løsninger inden for design af logoer og brevlinier, fotoopgaver, motion graphics, udvikling af virksomheds- og produktnavne, formulering og præsentation af virksomhedsprofiler, plakater, flyers, brochurer, foldere, magasiner, visitkort, brevpapir, kuverter, emballage, cd-covers, bog-covers og layout, henover bilindpakninger, bannere, profilbeklædning, til digital markedsføring, herunder websites, (flash)bannere, postproduction, produktion af TV indslag, virksomhedspræsentationer og reklamefilm til både TV, biografer og internettet.