Hjemmesider

  • Hjemmeside for DI-Teknik

    Hjemmeside for DI-Teknik

  • Hjemmeside i Wordpress® for 360 Business Tool

    Hjemmeside i Wordpress® for 360 Business Tool

  • Responsive webshop i Umbraco® for Sandgaard Beton

    Responsive webshop i Umbraco® for Sandgaard Beton

Hjemmeside, webdesign, webshop, kampagnesite, Facebook, apps…

Vi designer og programmerer hjemmesider og apps, der er med til at gøre din forretning til en succes. Om det er en hjemmeside med tilhørende CMS, en webshop, en enkel kampagne hjemmeside, en kompliceret web-løsning med login, en app, eller noget helt sjette, arbejder vi analytisk med at løse opgaven, så du som kunde får mest muligt for pengene.

Vi har mange års erfaring med udvikling af løsninger, og vores webdesignere arbejder fokuseret på at viderebringe jeres visuelle udtryk fra det trykte materiale over på jeres hjemmeside, samtidig med at brugervenligheden er i top, og navigationen er logisk for de besøgende.

Ingen skjulte omkostninger eller binding

Vi udarbejder altid hjemmesider med CMS i et Open Source system, således at ingen er bundet til en kontrakt med skjulte omkostninger.
Det vil sige, at kunden selv kan sørge for webhosting, såfremt de skulle ønske det. Det betyder også, at vores kunder ikke er bundet til vores løsning. De kan frit vælge en ny leverandør, der kan arbejde videre med deres hjemmeside. Vi tror nemlig på, at vores kunder bliver hos os, fordi vi er lydhør, dygtige og skarpe på prisen.
Vi har til huse i Køge og har kunder i hele Danmark.

Kontakt os her

og hør mere om hjemmesider, webshops, kampagnesites, Facebook, apps…