Benyt dig af mulighederne inden for strategisk markedsføring

Ønsket om et stærkt brand står højt på listen hos de fleste virksomheder. Overvej en ny tilgang til din markedsføring og skab værdi med effektive og resultatorienterede positioneringsmetoder. Vi viser dig i den rigtige retning mod større synlighed og øget omsætning.

Hvorfor strategisk markedsføring?

Uden en plan risikerer du at markedsføre dine produkter eller ydelser i blinde. Det skaber usikkerhed omkring de ønskede resultater.

Planlæg derfor din markedsføring strategisk og opnå struktur på forretningskommunikationen. Det er her en markedsføringsplan kommer på banen.

En markedsføringsplan er altafgørende, for at opnå mærkbare resultater.

”En plan er intet, planlægning er alt” kommenterer Dwight D. Eisenhower i et af sine berømte citater. Hos CoverGanda er vi enige med Eisenhower. Du kan udarbejde en gennemført og veltænkt markedsføringsplan, men den er intet uden handling og eksekvering.

CoverGanda Strategisk markedsføring

Grib fremtiden med strategisk planlægning

Vi står til disposition. Dedikerede. Engagerede og nærværende. Vi er med i processen, hvor du når dine målsætninger gennem et fornyet overblik, en stærk analyse og indlevelse i din målgruppe. Målet er at  give din virksomhed den rigtige opmærksomhed ved at skille den ud fra mængden. Formålet rækker ind i fremtiden med langsigtede mål for strategier og overordnede retningslinjer. Måske skal du lancere nye produkter, afvikle andre som udgår eller indtage nye markeder?

Dynamisk eftertænksomhed

Gør dig nogle tanker og overvejelser om din virksomhed. Hvad er det for et felt du bevæger dig i, hvordan navigerer man i det og hvorfor overhovedet begive sig ud i strategi og plan?

Overvej  hvilken position du ønsker på markedet? Hvad der skal til for at nå forventningerne til virksomhedens strategi? Hvem I vil nå ud til? Hvor I vil være? Hvorfor I vil være der og hvordan?

Afklaring, større viden og dybere indsigt

Tænk godt over hvad du ønsker at opnå med en markedsføringsplan. Skal den skabe kendskab til din virksomhed, genere salg eller give en god sag opmærksomhed? En afklaring af spørgsmålene frigiver viden og fornyet indsigt. Du får værktøjer til at styre virksomhedens mål og udvikle de nødvendige processer, opnår mere kontrol med de fremskridt virksomheden gør, styr på jeres ansigt udadtil i markedet, et godt overblik og noget konkret at forholde dig til.

Kontakt os her

Benyt offline- medier eller tænk digitalt og gå online

Når du sammen med os beslutter dig for en retning, skal vi finde ud af hvordan, vi kommer i mål. Det gør vi ved at analysere, hvilke strømme der driver dig i den rigtige retning. Skal du nå dine modtagere udelukkende gennem digital markedsføring? Eller skal traditionelle offline- medier også inddrages?

Vi segmenterer din målgruppe og producerer målrettede markedsføringsmaterialer der understøtter strategien.

Brug dit markedsføringsbudget rigtigt og få det bedste afkast

Det er rart at vide hvor stor indtjeningen er, når du at iværksætter nye tiltag. Målbar markedsføring giver et skarpt overblik over dit markedsføringsbudget.

Målbarhed er en løbende status og overvågning af indtjeningen på dine aktiviteter. Med en A/B- test, hvor man sammenligner to eller flere versioner og måler hvilken der giver det bedste afkast, ved du hvor meget der kommer ud af dine strategier. Testen viser om budgettet bruges rigtigt eller det er tid til en optimering af din strategi.

Test dine strategier med simple greb

Gennemsigtighed i forhold til økonomi er en af de mange fordele ved digital markedsføring. Med digital markedsføring har du i øvrigt mulighed for løbende tilpasning af annonceringen, så den virker optimalt. Benytter du dig af de ”gamle” analoge kanaler på print er det med simple greb muligt at teste din effektivitet. Du kan f.eks. gøre brug af et specielt telefonnummer, der kan bruges i en given annonce i et givent tidsrum. Få sikre resultater i form af øget synlighed og omsætning med målbare løsninger.

Coverganda markedsføring fortælling SoMe

Kom med på flere parametre

“Succes comes from standing out, not fitting in”. Ordene er Don Drapers fra serien ”Mad Men”. Spot on. Fordi du har noget, som de andre ikke har. Du kan noget, som dine konkurrenter ikke kan. Noget som gør din virksomhed konkurrencedygtig på flere parametre end prisen. Det hjælper vi dig med at synliggøre for dine nuværende kunder, potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Vi er på med vores faglige blik

Skal vi kigge med gennem vores faglige blik? Lad os ryste posen og betragte det hele på ny.

Vi har stor erfaring indenfor 360-graders visuelle identiteter, hvor vi samtidig tager jer gennem markedsføringsplaner, hjemmesidedesigns og planlægning af hele processen. Resultatet er en ensartet kommunikationsstrategi. Det er besparelser i tid og ressourcer som afspejler sig på bundlinjen.

Hos CoverGanda har vi mange års erfaring. Det gør os til en kvalificeret samarbejdspartner, når du vil i en ny retning med din markedsføring. Vi sætter kursen for din brandingstrategi, så du bliver motiveret til at følge den.

Kontakt os her