Vi bevæger os i stilrene digitale universer

Vi designer hjemmesider til dig i stilrene digitale universer og flytter os langt væk fra standardløsningerne. Vil du rykke netop standarderne for din hjemmeside, er du velkommen til at tage os med på råd.

Teknik og design møder hinanden i en forbedret brugeroplevelse

Vi forbedrer brugeroplevelsen, øger muligheden for konverteringer og optimerer din side efter Googles krav. I onlinepræsentationen af din virksomhed møder teknik og design hinanden. Overskueligt, intuitivt og brugervenligt.

Vi udvikler og producerer hjemmesider. Vores webdesignere tænker i brugeroplevelser, højere konverteringsrater og SEO.

I et tæt samarbejde med os øger du mulighederne for konverteringer og interaktioner på din side, ved at imødekomme Googles krav til en bedre placering i søgeresultaterne.

Vil du have en gennemført løsning, kan du roligt tage os med på rejsen. Sammen definerer vi rammerne og leder processen i mål; til kravene, til tiden, til budgettet.

CoverGanda Hjemmeside design

Hjemmesidedesigns er mere end flot grafik

Vi elsker stilrene hjemmesider med store billeder, kreative elementer, fokus på brugervenlighed og hurtighed. Hastigheden for hjemmesiden er af afgørende betydning, for indlæsningshastigheden er direkte forenelig med konvertering af besøgende. Vi tager også højde for, at din side vises korrekt på både telefonen, computeren og tablet. Du er derfor garanteret et responsivt design, når du benytter os til din næste webløsning.

Tag os med på rejsen på internettet med de uendelige muligheder, hvis du gerne vil have:

Kontakt os

Løft din onlinetilstedeværelse

Gennem webudviklingen af din Umbraco- eller WordPress hjemmeside, fremstiller vi både hjemmesider og webshops, der giver dig mere for dine penge. Der eksisterer ikke to ens hjemmesidedesigns, idet vi skaber individuelle løsninger. Da virksomheder er forskellige, designer vi præcist efter dine behov til en professionel hjemmeside eller webshop tilpasset din målgruppe.

Vi hjælper dig med det hele og optager film samt foto til din nye side. Det gør det nemmere at holde en rød tråd i hele din visuelle identitet.

Noget af det mest fundamentale i din branding er et logo. Få hjælp til et tidløst logo og skab en markedsføringsplan, der sikrer dig en optimeret onlinetilstedeværelse.