Logodesign

Logoet er formet som en mursten og et J, der refererer til virksomhedens navn. Der er desuden tilføjet et flueben, som inkorporerer kvalitetssikring af det udførte arbejde.

Case Murermester Jimmy Jacobsen

Visuel identitet

Den primære farve i logoet var et krav fra kundens side, idet den grønne farve rummer genkendelighed hos eksisterende kunder. Typografisk er der brugt skrifter med fødder (serif) til overskrifter og skrifter uden fødder (sans-serif) til brødtekster.

Case Murermester Jimmy Jacobsen Identitet

Visitkort og brevlinje

Vi har udarbejdet tydelige og let læselige visitkort med relevant information samt logoer fra Energivejleder og Byg – Garantiordningen som er trykt i pantone-farver for at sikre, at de rigtige farver bruges. Vi benytter en tyk papirkvalitet med kachering, der sikrer at visitkort forbliver pæne ­– også i et par arbejdsbukser. Brevpapiret som anvendes, er med fortrykt logo, relevant information og visuelt udtryk.

Murermester Jimmy Jacobsen Brevlinje

Skærmtilpasset hjemmeside

Forbedret brugeroplevelse. Højere konverteringsrate. Mere effektiv SEO – troværdighed hos Google. Undgår straf i rangering hos Google ved søgninger foretaget på mobile enheder. Distraktionsfrit miljø.

Murermester Jimmy Jacobsen Hjemmeside Desktop

Annoncering

Messemateriale

Bildekoration

Case Murermester Jimmy Jacobsen Case Murermester Jimmy Jacobsen Bildeko

Foto

Film

Udtalelse fra Jimmy Jacobsen

“Jeg vil til hver en tid anbefale andre til at bruge CoverGanda…”