Fotografering med professionalisme og passion

Når du hyrer en professionel fotograf fra CoverGanda, engagerer du en passioneret fagperson, der tænker i billeder, motiv, lys, psykologi og salg. Vores fotografer viser dine produkter og ydelser frem for målgruppen  på en måde som sælger varen.

Coverganda fotografering

Anderledes markedsføringstiltag, flere muligheder og nye vinkler

Vi kommer hele vejen rundt om din virksomhed med portrætfotos, reportager, reklame, dokumentation, virksomhedsportrætter og dronefotografering. Uanset opgaven formuleres, løfter vi både fugle- og frøperspektiv for vores kunder af vidt forskellige typer og størrelser.

Få din historie fortalt i billeder

Vi er i studiet og on location med fuld dedikation. Det er en underdrivelse.

Vi udvikler kontinuerligt nye metoder til at indfange din historie, dine medarbejdere, dine produkter, dig og virksomheden. Hvad du end skal bruge fotografierne fra fotosessionen til bagefter, får du i samarbejde med vores  fotograf et visuelt og teknisk billedmateriale med mange anvendelsesmuligheder. Brug det til online marketing eller i høj opløsning til trykte medier. Vi vejleder dig gerne i din videre brug af fotografierne., så du får mest muligt for pengene.

Portrætfotos skaber et bånd til din virksomhed

Har du tænkt over, hvor meget et vellignende portrætfoto fortæller? Personlige billeder der udstråler professionalitet har troværdighed. Derfor kan du med fordel benytte dem i professionel sammenhæng. Fotografier skaber nærhed i den etiske og menneskelige branding af din virksomhed. Inden for enhver branche sælges der til  mennesker. De vil gerne vide, hvem I er. Her er et vellignende foto af dig og dine medarbejdere et effektivt værktøj.

Portrætfotos er oplagte som en del af en personlig branding for virksomheder i alle størrelser, idet de taler direkte til mennesker. Brug din udstråling til at brænde igennem med på de sociale medier, dit visitkort og på jeres hjemmeside.

CoverGanda Kompetencer Portrætfoto

Vi får dig til at slappe foran kameraet

Det er de færreste mennesker som slapper af foran kameraet. I værste tilfælde kan det ses på det færdige resultat. Derfor sørger vi altid for at fortælle hvad der skal ske, og hvilket resultat vi går efter, for at skabe en tryg stemning i en afslappet atmosfære. Vi leverer portrætfotografier optaget i vores eget studie eller fotografer i miljøer, der er naturlige for historien med nøje planlagt lyslægning. Gennem lang erfaring med mange forskellige persontyper får vores fotograf et naturligt og personligt udtryk frem i det færdige portrætfoto.

Med den rigtige timing fanger vi øjeblikket og fortæller en varm historie

Reportagefotografiet opsummerer en stemning og en situation i ét enkelt fotografi.

Det kræver fuld opmærksomhed, kendskab til teknologien og den rigtige timing , når vi fanger øjeblikket. Og en smule held.

Vores fotograf fastfryser de øjeblikke der ikke kan tages om, og leverer resultatet af historien til dig, mens den stadig er varm. Du får præcis det ønskede format, hvor historien skal fortælles. Til tiden. Hver gang.

Vi fotograferer til pressemateriale, til årsmøder i større organisationer til brug i årsberetninger og til mindre håndværksvirksomheder der vil præsentere deres arbejde frem på en hjemmeside og sociale medier.

Kontakt os og hør mere
Case Køge Kyst Foto Strædet

Dokumentation med realistiske gengivelser

Sidder du som bygherre og har brug for dokumentation af byggeprocessen? Har du behov for at synliggøre alt er, som din kunde ønsker det? Eller skal du bruge fotografier til salgsmateriale? Vi hjælper dig med et solidt værktøj til en professionel redegørelse.

Vi giver plads til byggeprocessen og leverer en realistisk gengivelse med fokus på de områder der ønskes dokumenteret. En vigtig del af den type opgaver er et grundigt forarbejde Derfor får du gennemarbejdet billedmateriale med fokus på både detaljen og helheden.

Reklamer der skaber opmærksomhed

Gode billeder sælger mere.

De skaber opmærksomhed til produkter, ydelser og brands. Her samles salgspsykologi og kreativitet i nytænkende, visuel markedsføring.  Det giver troværdighed, når en virksomhed præsenterer deres produkter og ydelser gennem ærlige, og vellignende fotografier. Vi hjælper med teknik og erfaring til at vise dit produkt frem fra den rette vinkel, i det bedste lys og med de rigtige farver på en måde, der taler direkte til målgruppen.

Reklamer rykker forbrugernes holdninger og meninger, påvirker sanserne og sælger varen.  Gennem en emotionel påvirkning taler de direkte til din målgruppes underbevidsthed. Tag os med på din næste opgave, når du leder efter et målbart resultat med øget salg.

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Nothing found.

Virksomhedsportrætter fra konferencer, receptioner eller måske medarbejderne i action

Når du skal vise din virksomhed frem, skal det gøres personligt og præsentabelt. Det opnår du bedst ved at hyre en fotograf, med fokus på professionalisme og diskretion. Det har vi hos CoverGanda. Det handler om en evne til at fange personen i det rigtige øjeblik og i det rette lys for at skabe realistiske erhvervsfotografier af personalet.

Vi servicerer alt fra liberale erhverv på kontoret til håndværksvirksomheder på byggepladsen og gør meget ud af at få dig til at slappe af foran kameraet. Det afspejler sig i det færdige materiale, når man kan se at de portrætterede personer agerer naturligt.

Stedet hvor teknik, fotografier og marketing mødes i et stærkt budskab

Droner giver uanede muligheder for at fotografere fra vinkler, der tidligere var umulige eller meget omkostningsfulde at udføre. Ønsker du en anderledes eksponering af dit produkt med reklamebilleder fra luften? Dokumentation af naturområder eller dronefilm af arkitektur? Vi optager, redigerer og efterbehandler med vores sædvanlige kvalitetskrav til komposition, farveholdning og idé.

CoverGanda Film Kompetencer

Lad os løfte det hele op på et højere niveau.

Vores fotograf er uddannet dronefører og certificeret fra Trafik- og Byggestyrelsen. Vi indhenter derfor de nødvendige tilladelser og underretter Politiet, inden vi sikkert og lovmæssigt optager fotos fra luften.

Brug fotografering i din markedsføring og understreg dit samlede grafiske udtryk

Få et effektivt markedsføringsredskab som taler direkte til følelserne hos dine potentielle kunder, påvirker sanserne og sætter fantasien i gang. Med professionelle billeder skaber du nysgerrighed, interesse og opmærksomhed hos brugeren.

Udnyt potentialet på de sociale medier, på din hjemmeside og på print. Det understreger dit samlede grafiske udtryk og er med til at forlænge den røde tråd i branding af jeres virksomhed.

Læs mere om det visuelle brand