Det er ren alkymi, når vi forvandler ord til content af guld

Har du brug for tekster som modtagerne elsker at læse, inspirerer til køb eller opfordrer til kontakt? Vores tekstforfatter leverer fængende indhold, som sælger dine produkter og tiltrækker din målgruppe. Du får samtidig muligheden for at komme med værdifuld information om dine ydelser, motivere til handling, vise gennemsigtighed og spare annoncekroner.

Coverganda tekster værdi

Giv dine modtagere værdi ved at tale deres sprog

Tekstforfatning skaber et behov hos dine modtagere, og har målrettet fokus på værdiskabelse. Teksterne opfordrer til at interagere med materialet om det så er apps, køb, kontakt eller andet.

En velskrevet tekst sørger for loyalitet hos dine kunder, giver dig flere konverteringer og øger værdien for den der besøger din hjemmeside.

Få et velformuleret tekstindhold som involverer din målgruppe, giver øget trafik på dit site og sælger dine ydelser med udgangspunkt i dine værdier.

Vores content tager altid afsæt i modtageren, og vi ser tingene fra dine kunders synsvinkel i den sproglige opbygning af teksten.

Tekster der spejler det visuelle udtryk

Ordene er et spejl af det visuelle udtryk; er udformningen minimalistisk er teksten tilsvarende formel og afdæmpet. Har du en blød stil, er stemningen i teksten mere eksperimenterende, billedskabende og kreativ. Med andre ord, sprogbruget i teksterne har altid sammenhæng med foto og grafik. Tekster, billedsiden og grafikken understøtter og supplerer hinanden, så du får skabt et harmonisk og gennemført budskab.

Fang dine læseres opmærksomhed

En fængende og elegant overskrift fortæller helt nøjagtigt, hvad teksten handler om, og lover ikke mere end hvad du kan holde. Rammende overskrifter fungerer som en appetitvækker, skaber læselyst og giver strålende farver til dit produkt.

De fanger opmærksomheden hos dine modtagere og skaber motivation til at læse videre. Vi tilpasser alle overskrifterne til indholdet, så de holder hvad de lover, og bruger deloverskrifter som bryder teksten op på en læsevenlig måde.

Coverganda Sprog leverancer velformuleret

Brochuretekster, flyers og foldere i et velformuleret, rigt og varieret sprog

Skal du bruge en invitation til en reception eller fortælle om din virksomhed, dine ydelser og produkter? Vi skriver tekstindholdet til materialer i brochureform, flyer og folderformat. Teksten spiller sammen med fotos og grafik i et klart og tydeligt sprog, som præsenterer dig fra en troværdig vinkel. Vores tekster er personlige, skrevet med ydmyghed og interesse for dine modtagere. De tilpasses og optimeres på tværs af  genrer og brancher.

Løft din onlinetilstedeværelse med SEO- tekster, øg dine konverteringer og få flere kunder

SEO er et andet ord for søgemaskineoptimering og med effektiv SEO bliver du attraktiv for Google gennem forskellige målrettede tiltag. Der er mange ting og sager der er vigtige i den forbindelse; når dine potentielle kunder foretager en Google søgning på præcise søgeord, giver vi dem et godt svar på din landingsside. Vi skriver desuden, så det er let for Google at aflæse sidens indhold.

Kontakt os og hør mere
Coverganda hjemmeside trafik

Det afgørende øjeblik

Opnå en tydeligere tilstedeværelse på søgemaskinerne, bedre placering hos Google og dermed flere kunder med målrettede tekster. Søgemaskineoptimerede tekster rammer dine potentielle kunder i det sekund, hvor deres interesse for dine produkter og ydelser er størst. Det benytter vi os af.

Lad hjemmesiden arbejde og brug tiden på det du er bedst til

Du har onlinelæsernes opmærksomhed i kort tid. Med vores tekstindhold til din hjemmeside bliver de hængende lidt længere og klikker videre til andre sider.

Vi fortæller det vigtigste først. Præcist. Klart og konkret. Få skabt mere trafik og flere konverteringer med tekster som beskriver din virksomheds unikke værdier.

Lad os udnytte potentialet i webtekster på dit site og skabe interaktion med dine læsere. Har du brug for optimering af nuværende tekster eller et helt nyt tekstindhold? Vores tekstforfatter skriver med den vinkel du ønsker, i et udtryk som fanger sjælen i din virksomhed.

Har du brug for en tekstforfatter til dit projekt?

Nothing found.