Visuel identitet

Kravet til logotegningen byggede på et ønske om genkendelighed og entydighed. Vi bevarede derfor den røde farve, der ses som gennemgående nuance på firmabilerne hos Stensbjerg EL. Logoet blev rentegnet så det fremstår skalerbart og i et højopløseligt format. Det signalerer hightech og anvendelse af avanceret teknolog i kombination med de helt bløde værdier.

Case Stensbjerg Visuel identitet

Skærmtilpasset hjemmeside

Vi benytter afdæmpede, rolige og neutrale farver fra en skala af blå og grå nuancer som ikke virker forstyrrende på brugeren. Der er tænkt på de besøgendes indgang til hjemmesiden og på brugervenligheden som er målrettet branchegrupper. Der findes ingen døde ender, hvor brugerne efterlades et sted, hvor de ikke kan komme videre. Der linkes altid til andre sider med relevant indhold.

Stensbjerg El Hjemmeside Skærmtilpasset

Animerede illustrationer

Vi benytter forskellige illustrative ikoner som en del af Stensbjergs visuelle identitet. Ikonerne skal symbolisere forskellige aspekter af virksomheden. Det kaldes også animerede ikoner og bruges her til at illustrere diverse branchegrupper. De er bygget op efter det gennemgående enkle og stilrene designprincip og præsenterer den besøgende på hjemmesiden til forskellige indgange i forhold til relevant indhold.

Visitkort

Visitkortene er udarbejdet med øje for hurtig og praktisk information.
De er layoutet med de grafiske elementer som går igennem hele identiteten, for at holde den røde tråd.

Løje’s El-Service, som er en del af Stensbjerg, er præsenteret på kortenes bagside, som en ekstra reklame.

Case Stensbjerg Visitkort

Bildekoration

Med bomærket som ramme om Stensbjerg, er logoet på firmabilerne i centrum.
Bilernes røde farve, var et krav fra kunden – da de altid har været røde, og skulle bibeholdes sådan at genkendeligheden blev bevaret.

Case Stensbjerg Firmabiler bildeko

Stadionskilt

Vi har designet et stadionskilt som en del af Stensbjergs markedsføring med målene 400 cm x 75 cm. Stadionskilte bruges som reklame omkring en spillebane.

Case Stensbjerg Stadionskilt

Plakat – RMI

Hos Stensbjerg er det vigtigt at synliggøre deres værdier. Vi fortæller om værdierne for virksomheden og skaber synlighed gennem en layoutet plakat med deres egne ord. Plakaten med virksomhedens værdier benytter Stensbjerg både internt og eksternt som en del af deres markedsføring.

Stensbjerg El RMI plakat

Foto

I forbindelse med designet af Stensbjergs nye hjemmeside, var en del af opgaven at fotografere forskellige typer billedmateriale. Der er taget portrætter af alle medarbejdere, da Stensbjerg EL prioriterer at besøgende på hjemmesiden får sat et ansigt på den medarbejder som de kan møde. Vi har fotograferet over 20 medarbejdere på to lokationer og fotograferer løbende, når virksomheden ansætter nye folk. Vi ajourfører portrætgalleriet med nøjagtig samme lyslægning og baggrund som på de eksisterende fotos og bevarer sammenhæng i det fotografiske udtryk.

Når vores fotograf tager fotografier til portrætter, er noget af det allervigtigste, at få personen foran kameraet til at slappe af. Det giver det bedste og mest naturlige resultat. Vi har mange års erfaring med fotografering af portrætter og foretager en grundig forberedelse med research af locations, design af lys og koordinering af optagelser. Vi forbereder os altid ordentligt på en opgave, inden vi trykker på knappen.

Foruden portrætfotografier skulle der fotograferes materiale af de forskellige ydelser virksomheden leverer, så alt er illustreret med rigtige medarbejdere i realistiske og virkelige arbejdssituationer. Det mener vi giver rigtig god mening og øger troværdigheden.