To verdener mødes

Når du begiver dig ud i et samarbejde med os, forstærkes alting. Og det er i virkeligheden det vores reklamebureau kan ved at sætte blyanten på skitse- eller skriveblokken. Vi er opfindsomme, fantasifulde og kreative. Praktiske, logiske og strukturerede. Du vil opleve, at vi på den ene side udvikler anderledes og legende idéer til din visuelle identitet, dit grafiske materiale eller hjemmeside og på den anden side, kombinerer med data og målbare resultater.

CoverGanda Resultater Visuel identitet

Sammen er vi stærke

Kom med bag facaden og se metoderne som øger din synlighed, løfter din digitale tilstedeværelse og forøger din vækst. Vi indleder vores samarbejde med nogle skarpe spørgsmål og en forventningsafstemning. Det giver et hurtigt overblik og gennem en målrettet analyse finder vi ind til potentialet i din virksomhed fra første møde. Som kunde hos os møder du et stærkt hold med forskellige specialer, uddannelser og erfaringer der leverer din ønskede opgave professionelt, passioneret og problemknusende.

Hvilke opgaver løser vi for dig?


Markedsføring

Mangler du struktur i din markedsføringsstrategi?

Fornavnet er CoverGanda, struktur mellemnavnet og kreativitet er vores efternavn.


Visuel identitet

Vi leverer visuelle identiteter som stilmæssigt er tilpasset din virksomhed. Få en sammenhængende grafisk linje og kig gerne med i processen fra de indledende skitser til det færdige resultat.


Hjemmeside

Vi tænker i brugeroplevelser, brugervenlighed og stilrent design – du skal bare læne dig tilbage og nyde resultaterne af din nye hjemmeside.


Logodesign

Få et nyt logo eller et redesign som strammer det nuværende op. Skab tillid til din virksomhed med en troværdig fremtoning over for din målgruppe.


Tekstforfatning

Tiltræk dine modtagere med velskrevede tekster som de elsker at læse,og øg dine konverteringer med content der afspejler sjælen i din virksomhed.


Grafisk design

Sæt tanker og handlinger i gang gennem form, farve og idé, der skaber en klar fortælling. Tal til din målgruppes følelser og sanser med grafisk design.


Foto

CoverGanda er diskret til stede på alle former for fotosessions med erhvervsfoto fra byggepladser, stemningsbilleder på festivaler og alt herimellem.


Film

Film er det nye sort. Ønsker du at komme godt fra start? I selskab med os får du leveret både præsentations- og dronefilm. Interaktion der vil noget.

Gennemarbejdede løsninger der giver resultater

Det er en integreret del af vores ydelser at være i øjenhøjde med dig og i vores arbejdsproces er der gennemsigtighed fra start til færdigt produkt. Vi spiller med åbne kort og står på mål for inddragelse i hele projektfasen, hvor vi lytter til dig, til strømninger, tendenser og trends i branchen. Det enkle svar er gennemarbejdede løsninger og resultater. Du kan se et udvalg af vores tidligere projekter under menupunktet cases.

Kontakt os