Vi er dit reklamebureau på Sjælland

Mangler du en professionel sparrings- og samarbejdspartner som kan tage hånd om din virksomhed, organisation eller dig? Så er det os, du skal have fat i. Vi er reklamebureauet der står i øjenhøjde med dig, hvis du ønsker et partnerskab i stedet for en leverandør. Vi er passionerede omkring vores arbejde, som tilfører målbare og mærkbare resultater med det samme.

360 grader

Vi gør op med standardløsningerne og stiller høje krav til vores resultater. Vi interesserer os for din vækst fra vores første møde og for at få din virksomhed løftet. Din visuelle kommunikation og strategi er en 360 graders løsning, hvor vi  aldrig går på kompromis med kvaliteten i vores fortælling om din virksomhed. Et godt samarbejde bør forbedre begge parter, og præcis dét udgangspunkt er succeskriteriet for vores arbejde.

Coverganda Gazeller

Vi har det sorte bælte i digital markedsføring og visuel kommunikation

Tid er der altid for lidt af, så lad os om din branding, hjemmeside og markedsføring. Du ved bedst, hvorfor folk skal handle med dig, og vi har den faglige viden om effektiv kommunikation af budskaber til din målgruppe.

Det er en stærk kombination der virker. Så uanset om behovet er en ny hjemmeside, en markedsføringskampagne, søgemaskineoptimering eller en helt ny visuel identitet, opnår vi resultater og hjælper dig sikkert i mål.

Passion, professionalisme og punktlighed

Du engagerer dig med et reklamebureau, hvor du hurtigt mærker vores passion, professionalisme og punktlighed. Vi arbejder dedikeret og dynamisk ud fra principperne:

  • Plan
  • Test
  • Evaluér
  • Implementér

og det giver resultater.

Kontaktformular

Lad os kontakte dig

Tag os med på rejsen, når du leder efter noget andet, noget mere og noget bedre. Underværkerne sker netop ikke, hvis vi udvikler det samme som tidligere. De løsninger vi udarbejder i dag, skal være bedre end dem vi udarbejdede igår – hos CoverGanda bliver det aldrig det samme.

CoverGanda ApS
Gymnasievej 21, 4600 Køge
CVR: 27352413

M: (+45) 22464682
E: [email protected]

Fang dine kunder med målbar markedsføring fra CoverGanda

Det er altid rart at vide, hvor mange penge I får ud af en potentiel indsats. Vores ydelser er derfor både den visuelle fortælling og de målbare resultater. Det giver dig yderligere gennemsigtighed i din markedsføring, da det bliver tydeligt, hvad der virker i markedsføringsplanen for din virksomhed .

Vi holder styr på det hele; at din markedsføring fungerer optimalt, dit kundesegment rammes på den mest effektive måde og din visuelle kommunikation udtrykker det, som dine kunder reagerer på.

Derfor skal du vælge os som dit reklamebureau på Sjælland

Vi er et mindre reklamebureau på Sjælland med en stor faglig stolthed.

Du vil opleve, at vi er ærekære omkring vores håndværk og har en tydelig passion. Gennem kontinuerlig faglig opdatering har vi indsigt i de nyeste tendenser og strømninger i branchen. Derfor rådgiver vi dig på et solidt grundlag, med at vælge den retning der giver de bedste resultater for din virksomhed.

Vi hjælper dig med at få styr på din visuelle identitet, et større overblik og en sammenhængende markedsføringsstrategi, der giver resultater på bundlinjen.

Det bliver aldrig det samme, så du kan godt glæde dig.

Kontakt os og hør mere