Logo

Logoet refererer til et levende og organisk materiale. Det er elegant, bølgende og feminint med et rundet udtryk som er designet sans serif/ uden fødder.

Brevlinje

Brevlinjen består af skrifterne sans serif og serif som er kombineret for at fremhæve kontrasten. Visitkortet har tekstur på forsiden.

Eksempel på brevlinje for Silkecement

Skærmtilpasset hjemmeside

Ved brug af naturstensfarver hentes inspirationen fra naturens palet. Vi har tænkt på brugervenlighed og hjemmesideoptimering og supplerer med et udvalg af illustrative inspirationsfotografier.

Labels

Der er designet labels som bruges på produkterne, hvor praktisk information og design sættes sammen. Farverne er tilpasset typen på produktet. Informationen er let aflæselig og produktets specifikationer er illustrerede. Alle labels er produceret i et trykt materiale, men består samtidig af en QR- kode som linker videre til yderligere relevant information.

Flyers

Udarbejdelsen af flyers bestod af mangeartede opgaver. Her ses et eksempel på en invitation til en reception og et produktblad. Skrifttypen og teksturen er gennemgående for hele identiteten. Bomærket er benyttet for at skabe synlighed og for at øge kendskabsgraden.

Fotos

Fotografierne bruges på hjemmesiden som inspiration til potentielle kunder. Billedsiden viser hvad produktet har af anvendelsesmuligheder og bruges naturligvis til markedsføring og som decideret reklamefotografi. Vores fokus er at vise kvaliteten af det udførte arbejde, hvor produktet er anvendt.

Før/Efter fotografier

Som ordsproget lyder, fortæller et billede mere end tusind ord! Når vi udfører før/efterfotografier er fotografen i tæt dialog med kunden. Der lægges stor vægt på at fotografierne bliver optaget fra de samme vinkler. Sammen finder vi helt præcist frem til hvad der er spændende at vise frem på fotos – specielt af det færdige resultat.

Silkecement Før/efter Showroom Silkecement Før/efter Showroom