Verden er fantastisk, forunderlig og fascinerende med film

Med sans for de tekniske-, visuelle og kommunikative områder, kommunikerer vi overbevisende til din målgruppe gennem filmmediet. Den teknologiske udvikling åbner for unikke muligheder indenfor kamerateknologi og nye digitale effekter. Lad os derfor sætte visuelt fokus på dine produkter og ydelser med et professionelt udtryk som fastholder målgruppen.

Ingen video uden et storyboard

Epoken med hjemmevideoer er forbi

Det er populært med levende billeder i markedsføring. Udviklingen på de digitale platforme accelererer med rasende fart i netop den retning. YouTube og de øvrige sociale medier er stedet. Både Facebook og Google udtaler: ”Video er fremtiden”.

Derfor er det sjældent nok at lave lave filmder ligeså godt kunne på niveau med en simpel hjemmevideo. Seerne stiller krav til det de ser. De efterspørger den gode historie med en personlig vinkel i høj kvalitet og høden rigtige opløsning.

CoverGanda Film

Tendenser og muligheder

Få nye perspektiver på markedsføringen

Vi producerer film efter de samme principper, som vi fotograferer. Det sikrer dig et ensartet niveau i kommunikation, stil, komposition og farver. Under planlægning, optagelser, ved redigeringen og efterbehandlingen af dit materiale er der fuld fokus på kvalitet.

Slutproduktet er klar til onlinebrug, på messen, i biografen eller noget helt fjerde. Vi kan levere det færdige materiale i op til 4K.

Stort potentiale i visuelle virkemidler

Vidste du, at dine potentielle kunder er 60% mere tilbøjelige til at foretage et køb, hvis de ser varen eller ydelsen bevæge sig over skærmen i billeder? Det synes vi er tankevækkende. Den anerkendte frontfigur for social selling og moderne marketing, Jill Rowley, siger:
”Brugen af video til at etablere forbindelse med en mulig kunde er så meget mere end koldt kanvaskald. Det menneskeliggør salgsprocessen.”

Kontakt os
Coverganda markedsføring fortælling SoMe

Historie med værdi

Udvid kendskabet til din virksomhed med en målrettet og personlig fortælling

Skal din virksomhed udstråle jeres identitet og værdier? Bred kendskabet ud som reflekterende ringe i vandet med visuelle udtryksmuligheder. Vi er reklamebureauet der fortæller historien til jeres potentielle kunder i formater, der taler direkte til målgruppen gennem en målrettet visuel fortælling.

Fortæl din historie i levende billeder

Video i opslag og annoncer på sociale medier er langt mere effektfuldt end tekst og fotografier. Effekten og rækkevidden er enorm.

Dine kunder, potentielle kunder og andre med interesse vil rette deres fulde opmærksomhed intenst på din historie, fordi det levende billedmateriale påvirker sanserne.

Fra jordnære præsentationsvideoer til højtflyvende dronefilm

Mulighederne er mangfoldige, og vi leverer alt mellem jordnære præsentationsvideoer og højtflyvende dronefilm. Vi hjælper dig igennem hele forløbet. Før, under og efter produktionen af billedmaterialet er din virksomhed i trygge hænder hos vores fotografer.

Skal vi sammen producerer en ny reklamefilm?

Fra idé til virkelighed og fra tanke til handling

Kom godt og stærkt fra start med en reklamefilm som led i din markedsføringsstrategi. Benyt dig af filmmediets mange muligheder til en præsentation af din virksomhed og fold dine produkter ud for målgruppen gennem en visuel fremstilling. Er du i tvivl? Søg råd hos os til din næste markedsføringsstrategi med filmiske virkemidler.