Har du tænkt over, hvor meget et vellignende og aktuelt portrætfotografi fortæller om dig?

Vi har vi stor erfaring med at fotografere portrætter, der viser personen på den bedst mulig måde i en sammenhæng, hvor den røde tråd fra det eksisterende billedmateriale bevares.

“Et portrætfotografi bliver ikke lavet i kameraet, men på hver sin side af det.”
– Edward Steichen

Kemien mellem dig og fotografen er noget af det vigtigste for at opnå unikke fotografier, der kan betragtes og vises frem med stolthed. Uanset om det færdige resultat skal benyttes på dit visitkort eller bruge på sociale medier, hvor det er utrolig vigtigt at gøre brug af vellignende portrætter.

Vi har erfaring med de fleste brancher og kan tale med stort set alle mennesker. Vi har erfaring med at portrættere alt fra advokater til håndværkere. En stor del af vores arbejde, er at sætte os ind i din branche og historie, så den røde tråd og historiefortællingen harmonerer med resten af billedmaterialet.

Portrætfotografering er et unikt samspil mellem personen der skal portrætteres og fotografen

Samarbejde er vejen frem, for at producere atmosfærefyldte fotografier, der udmønter sig i et resultat, der er nøjagtigt som du ønsker, hvad enten det er det klassiske portrætfotografi optaget i studie eller på location ude i din virksomhed.

I selve optagelsen af portrættet, er det essentielt for at få personen foran kameraet til at slappe af, så det endelige resultat lever op til forventningerne, når man hyrer en professionel fotograf. Vores ambition er dog at overgå forventningerne, så du ender med et resultat du med stolthed kan vise frem i lang tid fremover.